Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat

„One Day in Your Life” este un cântec al interpretei americane Anastacia. Piesa este inclusă pe cel de-al doilea album de studio al solistei, Freak of Nature, fiind lansată ca cel de-al doilea extras pe single în majoritatea teritoriilor, cu excepția Statelor Unite ale Americii, unde a servit drept primul single al discului.

Înregistrarea a fost interpretată de artistă în timpul unor spectacole precum gala premiilor olandeze Edison Awards, VH1 Divas sau Comet Awards. Percepția asupra compoziției a fost majoritar pozitivă, fiind descris de Allmusic drept „o versiune rock a unui clasic disco uitat”. Împrumutând elemente dintr-o serie de genuri și stiluri muzicale, precum rock, dance sau disco, „One Day in Your Life” a fost comparat cu șlagărul de debut al Anastaciei, „I'm Outta Love”, ambele fiind produse de Ric Wake și Sam Watters. Videoclipul adiacent cântecului a fost regizat de Dave Meyers, care a colaborat anterior cu artiști precum Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, P!nk, Shakira sau Usher.

Compoziția s-a bucurat de succes într-o serie de ierarhii europene, devenind un nou succes pentru Anastacia. În acest sens, „One Day in Your Life” a avansat până pe locul secund în Ungaria și poziția cu numărul cinci în Elveția, în timp ce în alte țări precum Austria, Germania, Italia, Olanda sau Spania a câștigat clasări de top 10. Mai mult, cântecul a devenit cel mai bine clasat disc single al solistei în Regatul Unit de după lansarea înregistrării „Not That Kind”, ambele câștigând treapta cu numărul unsprezece. Piesa a devenit și prima compoziție a artistei ce ocupă prima poziție în Billboard Hot Dance Club Play, obținând clasări notabile și în alte ierarhii compilate de Billboard.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
2 mai:
Helmuth Weidling

Alte aniversări: 1 mai2 mai3 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.