Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
Anticipating” este un cântec înregistrat de către interpreta americană Britney Spears pentru cel de-al treilea ei album de studio, Britney (2001). A fost compus de către Spears împreună cu producătorii Brian Kierulf și Josh Schwartz. Cântecul a fost lansat exclusiv în Franța la 21 iunie 2002 prin intermediul casei de discuri Jive Records drept cel de-al patrulea single extras al albumului Britney. „Anticipating” este un cântec disco, dance-pop, funk și teen pop, cu influențe de R&B. Versurile vorbesc despre prietenie și frăția dintre fete. Piesa s-a bucurat de recenzii pozitive din partea criticilor de specialitate, cu criticii felicitând versurile de împuternicire și comparându-l cu compozițiile din anii 1980 a lui Madonna, Rick Astley și cântecul „All For You” a lui Janet Jackson.

„Anticipating” a obținut un succes comercial modest, poziționându-se pe locul 38 în clasamentul francez al singleurilor. Cântecul a fost promovat printr-o interpretare live în cadrul turneului Dream Within a Dream Tour (2001-2002), în care poartă o fustă din denim peticită, dansând în fața unor desene colorate cu creioane. Videoclipul piesei, regizat de Marty Callner, a fost de asemenea folosit și în interpretarea pentru Live from Las Vegas. „Anticipating” a fost, de asemenea, promovat printr-o reclamă pe care Spears a filmat-o pentru Toyota Vios.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
25 aprilie:
Coperta primei ediții a romanului „Robinson Crusoe”

Alte aniversări: 24 aprilie25 aprilie26 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.