Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat

„Broken-Hearted Girl” (în limba română: „Fata cu inima frântă”) este un cântec al interpretei americane Beyoncé. Acesta a fost compus de artistă în colaborare cu echipa de producători de origine norvegiană Stargate și inclus pe cel de-al treilea material discografic de studio al solistei, I Am... Sasha Fierce. „Broken-Hearted Girl” se găsește pe primul disc al albumului, fiind lansat ca cel de-al șaptelea extras pe single al albumului în Statele Unite ale Americii și cel de-al cincilea la nivel mondial.

Compoziția este considerată de Digital Spy „o baladă clasică, bine construită”, criticul Mayer Nissim felicitând-o pe Knowles interpretare, acesta fiind „încă o dovadă în plus a faptului că Beyoncé este una dintre cele mai bune cântărețe pop ale generației sale”. Percepția asupra videoclipului de care a beneficiat cântecul a fost împărțită. În timp ce Female First a complimentat prestația artistei, BlackBookMag.com consideră materialul cel mai slab videoclip promoțional de care beneficiază un single al materialului I Am... Sasha Fierce.

Programată inițial pentru o lansare ca cel de-al șaselea single al materialului, înregistrarea a fost înlocuită de compoziția „Sweet Dreams”, ce a devenit un succes la nivel mondial. Discurile single ce conțin „Broken-Hearted Girl” au fost distribuite în Europa începând toamna anului 2009, ele fiind lansate anterior în Australia, regiune unde cântecul a ocupat locul 14.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
6 mai:
Hindenburg în flăcări

Alte aniversări: 5 mai6 mai7 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.