Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
Obsession este cel de-al treilea album de studio al interpretului britanic Shayne Ward. Fiind înregistrat începând cu anul 2008, materialul a fost lansat în luna noiembrie a anului 2010 prin intermediul casei de discuri Syco, o companie afiliată Sony BMG. Promovat în Irlanda și Regatul Unit, Obsession a fost distribuit atât în format CD, cât și format digital, majoritatea cântecelor fiind un hibrid între muzica pop, rhythm and blues.

Materialul a fost perceput diferit de critica muzicală de specialitate, o serie de recenzori salutând întoarcerea lui Ward cu un nou disc, însă au blamat lipsa sa de originalitate. Astfel, în timp ce CBBC l-a catalogat drept „decent”, în timp ce Trash Lounge a descris drept majoritatea conținutului drept „umplutură”. Promovarea s-a realizat prin intermediul mass-mediei, artistul oferind o serie de interviuri și prezentând albumul în diverse locații. Primul extras pe single, „Gotta Be Somebody” a debutat pe locul doisprezece în Regatul Unit, devenind totodată un șlagăr de top 10 în Irlanda. Înregistrarea s-a bucurat de o expunere ridicată în urma unei interpretări în cadrul emisiunii-concurs The X Factor.

Mulțumită celor 22.452 de exemplare comercializate în prima săptămână pe teritoriul Regatului Unit, albumul a câștigat locul cincisprezece în UK Albums Chart, în timp ce în Irlanda a debutat pe poziția cu numărul unsprezece. Aceste clasări reprezintă un regres față de performanțele obținute de predecesorii săi, care au acumulat într-un interval identic vânzări de peste 200.000 de unități (Shayne Ward) și 85.000 de copii (Breathless).

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
17 mai:
Regina Ana a Danemarcei

Alte aniversări: 16 mai17 mai18 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.