Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
„Me, Myself and I” este un cântec al interpretei americane Beyoncé. Acesta a fost compus de artistă în colaborare cu Scott Storch și Robert Waller și inclus pe albumul discografic de debut al solistei, Dangerously in Love. Înregistrarea a fost cel de-al treilea extras pe single al materialului în ultima parte a anului 2003 în America de Nord și în prima parte a anului 2004 în Europa și Oceania.

Compoziția a fost apreciată într-un mod favorabil de critica de specialitate, interpretarea solistei fiind apreciată de unele publicații. Pentru a crește popularitatea înregistrării, a fost filmat și un videoclip, regizat de Johan Renck, ce a primit și o nominalizare la premiile MTV Video Music Awards din 2004, la categoria „Cel mai bun videoclip R&B”. La cinci ani de la promovarea sa, o versiune live a sa, inclusă pe materialul The Beyoncé Experience Live!, a fost nominalizată la un premiu Grammy. Knowles afirmă despre cântec faptul că reprezintă „sărbătorirea unei despărțiri”.

Înregistrarea nu s-a bucurat de succesul obținut de predecesoarele sale — „Crazy in Love” și „Baby Boy” — care au câștigat locul întâi în Billboard Hot 100 și s-au comercializat într-un număr ridicat de exemplare la nivel internațional. „Me, Myself and I” a avansat până pe treapta cu numărul patru în același clasament și s-a poziționat pe locul șapte în Canada, în Europa, nereușind să intre în top 10 decât în Polonia. Cu toate acestea, compoziția a primit un disc de aur pentru vânzările înregistrate în S.U.A. și a obținut treapta cu numărul unu în Israel.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
7 mai:
Ludwig van Beethoven

Alte aniversări: 6 mai7 mai8 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.