Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
„The Flood” este un cântec al interpretei britanice Cheryl Cole. Compoziția a fost produsă de Wayne Wilkins și T-Wiz și inclusă pe al doilea album de studio al lui Cole, Messy Little Raindrops, fiind lansată drept al doilea single al materialului.

Materialul promoțional adiacent piesei a fost regizat de Sophie Muller și filmat pe coasta de sud a Angliei. Reacția mass-mediei cu privire la scurtmetraj a fost una favorabilă, fiind felicitat pentru schimbarea de stil adoptată de Cole, versiunea online a postului de televiziune U TV, considerând „The Flood” „un clip de excepție”. Percepția asupra cântecului a fost diferită, Digital Spy recompensându-l cu patru puncte dintr-un total de cinci, în timp ce The Guardian a criticat interpretarea solistei. Pentru a promova înregistrarea, Cole a fost prezentă la cea de-a optzeci și doua ediție a evenimentului Royal Variety Performance, desfășurat în teatrul London Palladium, unde a interpretat compoziția „The Flood”. De asemenea, artista a prezentat înregistrarea și în timpul emisiunii Alan Carr: Chatty Man.

Piesa a debutat pe locul optzeci și unu în UK Singles Chart la scurt timp după apariția pe piață a albumului Messy Little Raindrops, avansând până pe poziția cu numărul optsprezece odată cu lansarea oficială. Simultan, „The Flood” a activat și în ierarhia celor mai bine vândute descărcări digitale din Regatul Unit, dar și în lista oficială din Scoția. De asemenea, înregistrarea s-a bucurat de atenție și pe teritoriul unor țări precum Croația sau Irlanda, în ambele câștigând clasări de top 40.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
11 mai:
Spencer Perceval

Alte aniversări: 10 mai11 mai12 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.