Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
„The Club Is Alive” este un cântec al formației britanice JLS. Acesta a fost produs de Steve Mac și inclus pe cel de-al doilea album de studio al grupului, Outta This World. Înregistrarea a avut premiera pe data de 10 mai 2010, fiind lansată ca primul extras pe single al materialului în luna iulie a anului 2010.

Cântecul este construit pe baza unei mostre din compoziția „The Hills Are Alive”, interpretate de Julie Andrews și folosite în filmul The Sound of Music. Înregistrarea a fost aclamată de critica de specialitate, recenzorii felicitând grupul pentru faptul „a reușit să-și depășească cu succes zona de confort”. În acest sens, „The Club Is Alive” a primit și un punctaj maxim din partea BBC Music, în timp ce CBBC a descris piesa drept un semn promițător cu privire la al doilea album al formației. Compoziția a beneficiat și de o campanie de promovare și de un videoclip, regizat de Frank Borin, interpretări live materializându-se în cadrul unor evenimente precum Radio 1’s Big Weekend sau în cadrul emisiunii Britain's Got Talent.

Discul single s-a bucurat de succes în clasamentele de specialitate din Irlanda și Regatul Unit, unde a devenit un nou șlagăr pentru JLS. În prima regiune, „The Club Is Alive” a devenit cel de-al treilea cântec al grupului ce ocupă poziții de top 10, în timp ce în al doilea teritoriu a devenit a treia compoziție a formației ce câștigă locul întâi. Acest lucru se datorează celor aproximativ 85.000 de exemplare distribuite în primele șapte zile de disponibilitate pe teritoriul acestei țări. Grație succesului experimentat în aceste regiuni, piesa a debutat și în ierarhia europeană compilată de Billboard.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
29 aprilie:
Elektromote, primul troleibuz

Alte aniversări: 28 aprilie29 aprilie30 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.