Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
„Love You More” este un cântec al formației britanice JLS. Piesa este inclusă pe cel de-al doilea album de studio al grupului, Outta This World. Înregistrarea a avut premiera pe data de 1 octombrie 2010, fiind lansat ca cel de-al doilea extras pe single al materialului în Europa. Compoziția reprezintă și cel de-al cincilea extras pe single din cariera grupului muzical.

Piesa reprezintă cântecul oficial pe anul 2010 al programului umanitar Children in Need, al cărui scop este acela de a strânge fonduri pentru persoanele dezavantajate din Regatul Unit, toate încasările provenite din vânzări fiind direcționate spre această acțiune. Înregistrarea a beneficiat de un videoclip — regizat de Sanji și filmat pe plaja Venice din Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii și de o campanie de promovare ce s-a materializat printr-o serie de interpretări live, mai notabile fiind cele din timpul ceremoniei Children in Need 2010 sau The X Factor. Percepția criticilor a fost una favorabilă, primind recenzii pozitive din partea unor publicații precum BBC Music, Digital Spy sau Entertainment Focus.

Compoziția s-a bucurat de succes în clasamentele de specialitate din Regatul Unit câștigând prima poziția atât în ierarhia oficială, cât și în clasamentul celor mai bine vândute descărcări digitale, dar și în lista scoțiană. În Irlanda s-au obținut poziționări de top 20, în timp ce in ierarhia mondială „Love You More” a debutat pe locul douăzeci și doi. Grație succesului întâmpinat în cele două regiuni vestul Europei, piesa a devenit cel de-al patrulea șlagăr de top 10 al formației în clasamentul European Hot 100, compilat de Billboard.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
3 mai: Ziua Internațională a Libertății Presei • Vinerea Mare (Creștinismul răsăritean, 2024)
Coperta constituției poloneze din 3 mai

Alte aniversări: 2 mai3 mai4 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.