Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
Someday (I Will Understand)” este un cântec înregistrat și compus de interpreta americană Britney Spears. Producția piesei a fost realizată de Spears și Guy Sigsworth. Cântecul a fost lansat la 18 august 2005 prin intermediul casei de discuri Jive Records drept singurul disc single extras de pe primul său extended play, Britney & Kevin: Chaotic (2005). În iulie 2004, Spears a anunțat că s-a logodit cu dansatorul american Kevin Federline și a dezvăluit că va lua o pauză de la carieră pentru a întemeia o familie. Spears a compus cântecul cu două săptămâni înainte de a afla că este însărcinată cu primul ei copil, Sean Preston Federline. Fiind o baladă pop, „Someday (I Will Understand)”, se referă la sentimentul de emancipare al unei femei însărcinate. O versiune remixată a piesei a fost inclusă în compilația de remixuri din 2005, B în Mix: The Remixes.

„Someday (I Will Understand)” a primit recenzii mixte din partea criticilor de specialitate. Câțiva dintre ei au considerat cântecul drept o lecție despre istoria cântăreței și o baladă „lacrimogenă”, în timp ce alții au considerat melodia ca fiind un „single eșuat” care nu poate fi salvat. Cântecul a ajuns în primele zece poziții ale clasamentelor din țări precum Danemarca, Suedia și Elveția, și a apărut în clasamentele din alte țări europene. Videoclipul muzical a fost regizat de Michael Haussman și a avut premiera în timpul ultimului episod din serialul Britney & Kevin: Chaotic. Filmat în întregime în alb-negru, videoclipul o prezintă pe Spears drept o femeie însărcinată și înfățișează o transformare a personajului ei.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
5 mai: Cinco de Mayo • Paștele (Creștinism oriental, 2024)
Adunarea Stărilor Generale, 5 mai 1789

Alte aniversări: 4 mai5 mai6 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.