Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
„Everybody in Love” este un cântec al formației britanice JLS. Acesta a fost compus de J.R. Rotem și a fost inclus pe materialul discografic de debut al grupului, JLS. Piesa a avut premiera la posturile de radio din Regatul Unit pe data de 14 septembrie, fiind lansată sub titulatura de cel de-al doilea single al albumului. „Everybody in Love” este și primul single de pe album ce beneficiază de promovare în Statele Unite ale Americii.

Înregistrarea a beneficiat o campanie de promovare și de un videoclip regizat de Marcus Raboy și filmat în Los Angeles, California. „Everybody in Love” a primit în general recenzii favorabile din partea criticilor muzicali de specialitate, însă a fost blamat pentru lipsa de originalitate pe care o afișează. Piesa a fost interpretată de două ori în emisiunea-concurs The X Factor, prima reprezentație fiind realizată pentru a coincide cu lansarea compoziției în format digital, pe data de 1 noiembrie 2009.

Cântecul a debutat pe locul 1 în UK Singles Chart, reușind să câștige aceeași poziție în ierarhiile celor mai difuzate piese, celor mai bine vândute descărcări digitale și în lista cântecelor R&B din Regatul Unit. Prezențe notabile au fost înregistrate și în Estonia sau Irlanda. După lansarea în America de Nord, „Everybody in Love” a activat într-un număr restrâns de ierarhii, cea mai notabilă poziționare fiind înregistrată în Billboard Pop Songs, unde a devenit un șlagăr de top 40.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
27 aprilie:
Ferdinand Magellan

Alte aniversări: 26 aprilie27 aprilie28 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.