Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat

„Did It Again” este un cântec interpretat de solista columbiană Shakira. Piesa a fost compusă de artistă în colaborare cu echipa de producători The Neptunes, fiind inclusă pe cel de-al optulea album de studio al muzicienei, She Wolf. Înregistrarea a fost lansată ca cel de-al doilea disc single al materialului de proveniență în America Latină și Europa, în timp ce în Canada și Statele Unite ale Americii a fost promovată compoziția „Give It Up to Me”.

Înregistrarea a beneficiat o campanie de promovare și de un videoclip regizat de Sophie Muller și filmat în Los Angeles, California. Piesa a primit în general recenzii favorabile, fiind considerată de allmusic una dintre cele mai reușite înregistrări ale albumului She Wolf. „Did It Again” a fost promovat într-o serie de emisiuni americane, în cadrul The X Factor și la gala MTV Europe Music Awards 2009.

Cântecul beneficiază și de o versiune în limba spaniolă, intitulată „Lo Hecho Está Hecho”, aceasta ocupând locul 2 în Argentina și Mexic. În majoritatea teritoriilor europene a fost promovat „Did It Again”, acesta câștigând poziționări de top 40 într-o serie de regiuni. Un remix oficial a fost realizat în colaborare cu Kid Cudi, acesta compus pentru a promova albumul în America de Nord.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
29 martie: Vinerea Mare (Creștinismul occidental, 2024)
Trandafirul alb al casei York

Alte aniversări: 28 martie29 martie30 martie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.