Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
Carnival Ride este cel de-al doilea album de studio al interpretei americane de muzică country Carrie Underwood. Materialul a fost lansat pe data de 23 octombrie 2007 în Canada și în Statele Unite ale Americii, ocupând locul 1 în clasamentul mondial.

Artista a participat la scrierea a patru dintre cele treisprezece cântece incluse pe disc, printre care și primele trei extrase pe single. Majoritatea pieselor prezintă elemente acustice și armonii vocale, temele abordate variind de la găsirea dragostei la suferință. De pe album au fost beneficiat de campanii de promovare cinci compoziții, cele mai cunoscute fiind balada „So Small” și înregistrarea câștigătoare a unui premiu Grammy, „Last Name”.

Materialul a debutat direct pe prima poziție a clasamentului american Billboard 200 în prima săptămână de disponibilitate, lucru datorat celor peste 527.000 de exemplare vândute. Astfel, Carnival Ride a devenit primul disc al interpretei ce obține această distincție, fiind răsplătit și cu două discuri de platină.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
25 aprilie:
Coperta primei ediții a romanului „Robinson Crusoe”

Alte aniversări: 24 aprilie25 aprilie26 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.