Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
The Loving Kind este un cântec al grupului muzical britanic Girls Aloud, produs de Xenomania. Piesa este inclusă pe cel de-al cincilea album de studio al grupului, Out Of Control și a fost lansată ca cel de-al doilea disc single al materialului pe data de 12 ianuarie 2009 în Regatul Unit. Versurile au fost scrise de membrii grupului de producție Xenomania și de cei doi componenți ai grupului Pet Shop Boys, Neil Tennant și Chris Lowe.

Discul a devenit cel de-al cincilea single al grupului ce obține poziții de top 10 în Croația, debutând direct pe treapta cu numărul 7, și ocupând locul 1 în cea de-a treia săptămână. Piesa a activat în UK Singles Chart timp de cinci săptămâni doar cu ajutorul vânzărilor digitale, obținând poziția cu numărul 10 odată cu lansarea discurilor single. Astfel, „The Loving Kind” a devenit cel mai slab clasat single din întreaga carieră a grupului în Regatul Unit în acea perioadă.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
18 aprilie: Ziua independenței în Zimbabwe (1980)
Bolesław I al Poloniei

Alte aniversări: 17 aprilie18 aprilie19 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.