Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
„One Shot” este un cântec al formației britanice JLS. Acesta a fost compus de Soulshock & Karlin și a fost inclus pe materialul discografic de debut al grupului, JLS. Piesa a fost lansată ca cel de-al treilea single al albumului în februarie 2010, beneficiind de două versiuni diferite.

Compoziția a beneficiat de o campanie de promovare și de un videoclip regizat de Richmond și Anthony Talauega. „One Shot” a primit atât recenzii favorabile cât și critici, Digital Spy oferind un total de trei puncte din cinci, blamând însă lipsa de originalitate a cântecului. Interpretarea de debut a piesei într-o emisiune de televiziune s-a petrecut în cadrul spectacolului Alan Carr: Chatty Man în decembrie 2009, în timp ce prima reprezentație din anul următor a fost prezentată în timpul concursului So You Think You Can Dance.

La scurt timp de la startul comercializării materialul de debut, compoziția a debutat în clasamentul oficial al Regatului Unit pe locul 81, înainte de a fi confirmat faptul că va beneficia de promovare. La scurt timp după stratul campaniei promoționale, „One Shot” a ocupat treapta cu numărul 6 în UK Singles Chart, devenind cel de-al treilea șlagăr de top 10 al grupului în această ierarhie (excluzând colaborările). Clasări notabile au fost câștigate și în Irlanda sau Macedonia.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
30 aprilie:
SN 1006

Alte aniversări: 29 aprilie30 aprilie1 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.