Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat

„Did It Again” este un cântec interpretat de solista columbiană Shakira. Piesa a fost compusă de artistă în colaborare cu echipa de producători The Neptunes, fiind inclusă pe cel de-al optulea album de studio al muzicienei, She Wolf. Înregistrarea a fost lansată ca cel de-al doilea disc single al materialului de proveniență în America Latină și Europa, în timp ce în Canada și Statele Unite ale Americii a fost promovată compoziția „Give It Up to Me”.

Înregistrarea a beneficiat o campanie de promovare și de un videoclip regizat de Sophie Muller și filmat în Los Angeles, California. Piesa a primit în general recenzii favorabile, fiind considerată de allmusic una dintre cele mai reușite înregistrări ale albumului She Wolf. „Did It Again” a fost promovat într-o serie de emisiuni americane, în cadrul The X Factor și la gala MTV Europe Music Awards 2009.

Cântecul beneficiază și de o versiune în limba spaniolă, intitulată „Lo Hecho Está Hecho”, aceasta ocupând locul 2 în Argentina și Mexic. În majoritatea teritoriilor europene a fost promovat „Did It Again”, acesta câștigând poziționări de top 40 într-o serie de regiuni. Un remix oficial a fost realizat în colaborare cu Kid Cudi, acesta compus pentru a promova albumul în America de Nord.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
29 martie: Vinerea Mare (Creștinismul occidental, 2024)
Trandafirul alb al casei York

Alte aniversări: 28 martie29 martie30 martie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.