Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
Give Me All Your Luvin'” este un cântec al interpretei americane Madonna, realizat în colaborare cu rapperițele Nicki Minaj și M.I.A., inclus pe cel de-al doisprezecelea material discografic al Madonnei, MDNA (2012). Piesa a fost compusă și produsă de Madonna și Martin Solveig, alături de M.I.A., Minaj și Michael Tordjman. După ce Madonna a lucrat cu Solevig la un cântec, solista a continuat să înregistreze și alte piese, inclusiv „Give Me All Your Luvin'”. Cântăreața a ales să lucreze împreună cu M.I.A. și Minaj la piesă deoarece aceasta a considerat că ambele sunt femei puternice cu voci unice. De asemenea, Madonnei i-a plăcut și muzica pe care ele o reprezentau.

O versiune demo a piesei, intitulată „Give Me All Your Love”, a apărut în mod ilegal pe internet la 8 noiembrie 2011, cu un bărbat din Spania fiind arestat mai târziu pentru încălcarea drepturilor de autor. Versiunea finală a cântecului a fost lansată la 3 februarie 2012 ca primul disc single extras de pe albumul MDNA. Piesa a reprezentat, de asemenea, și single-ul de debut din contractul de trei albume al cântăreței cu casa de discuri Interscope Records. Susținută de sintetizatoare puternice, tobe de marș și un cor, „Give Me All Your Luvin'” este o piesă dance-pop ce conține elemente din muzica new wave și disco. Madonna cântă refrenul cu o voce înaltă, în timp ce în partea de dubstep Minaj cântă versul rap ca alter-ego-ul ei Roman Zolanski, urmată de M.I.A. care își cântă versurile rap.

„Give Me All Your Luvin'” a obținut recenzii mixte din partea criticilor de specialitate după lansarea sa. Unii dintre ei au considerat refrenul unul din punctele forte, descriindu-l atrăgător; cu toate acestea, ei au criticat compoziția muzicală, considerând-o inferioară față de single-urile anterioare ale Madonnei. Din punct de vedere comercial, cântecul a fost un succes, ocupând prima poziție a clasamentelor din Canada, Finlanda, Ungaria și Israel, totodată clasându-se în top 10 în multe țări europene. În Statele Unite, piesa a devenit cel de-al 38-lea șlagăr de top 10 al Madonnei în clasamentul Billboard Hot 100, extinzându-și astfel recordul de artistă cu cele mai multe single-uri de top 10 în istoria clasamentului.

Videoclipul muzical al piesei, regizat de Megaforce, a fost lansat în aceeași zi cu piesa. Videoclipul le prezintă pe Madonna, Minaj și M.I.A împreună cu majoretele ce poartă măști animegao și jucătorii de fotbal. „Give Me All Your Luvin'” a fost interpretat pentru prima dată în pauza finalei de la Super Bowl XLVI. În timpul interpretării, M.I.A. și-a ridicat degetul mijlociu în fața camerei în timp ce își cânta versurile rap. Cântăreața a fost criticată de mass-media iar postul de televiziune NBC și National Football League (NFL) și-au cerut scuze. De asemenea, M.I.A. a fost amendată, problema soluționându-se printr-un acord confidențial. Mai târziu în același an, Madonna a cântat „Give Me All Your Luvin'” purtând un costum de majoretă în timpul turneului MDNA Tour.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
28 aprilie:
Stadionul Wembley

Alte aniversări: 27 aprilie28 aprilie29 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.