Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
No Way Out a fost un eveniment pay-per-view de wrestling profesionist organizat în luna februarie de federația World Wrestling Entertainment. A fost creat în 1998, ca un eveniment In Your House în luna februarie a acelui an. No Way Out din 2000 a devenit un eveniment PPV pentru WWE. Pentru a coincide cu brand extension, în 2004 a devenit un eveniment exclusiv al diviziei SmackDown, dar pentru a urma forma WrestleManiei, în 2007 toate PPV-urile au devenit evenimente ale celor trei divizii: ECW, Raw și SmackDown. Evenimentul final a fost ținut în 2009, No Way Out fiind înlocuit de Elimination Chamber în 2010.

Spectacolele a avut loc în S.U.A (8 state ale Statelor Unite ale Americii) și Canada (într-o provincie canadiană), unde fiecare a fost ținut într-o arenă. Fiecare eveniment a prezentat un angajat al WWE-ului care a participat în diferite meciuri de wrestling. Opt dintre main eventuri (evenimente principale) au fost meciuri pentru centuri.

Wrestlingul profesionist este un sport profesionist necompetitiv, unde meciurile sunt prestabilite, și este de asemenea considerat o artă interpretativă atletică, conținând elemente puternice de catch wrestling, mock combat și teatru. Fiecare eveniment PPV prezintă diverse meciuri de wrestling profesionist care includ diferiți wrestleri implicați în dușmănii și povești preexistente și plănuite. Ei sunt portretizați ca niște ticăloși sau eroi în evenimentele plănuite care creează tensiune și culminează într-un meci sau o serie de meciuri de wrestling.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
7 mai:
Ludwig van Beethoven

Alte aniversări: 6 mai7 mai8 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.