Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
Goat Simulator este un joc de acțiune third-person dezvoltat de Coffee Stain Studios. A fost lansat pentru prima dată la data de 1 aprilie 2014, pentru Microsoft Windows, prin intermediul serviciului online Steam, cu portări pe Mac OS X și Linux fiind lansate la 27 iunie 2014. Versiunile de iOS și Android au fost lansate la 17 septembrie 2014. Cele pentru Xbox 360 și Xbox One au fost lansate la 17 aprilie 2015, iar pentru PlayStation 3 și PlayStation 4 la 11 august 2015; aceste portări au fost făcute cu ajutorul studiourilor Double Eleven.

Jocul a fost comparat de dezvoltator cu jocurile de skateboard, dar în care jucătorul controlează o capră în scopul de a face cât mai multe pagube în cadrul hărții open-world, fără alte scopuri mai mari. Inițial, jocul s-a dezvoltat ca o glumă, dar videoclipurile încărcate pe YouTube cu jocul în stadiul alpha au fost primite cu atenție și entuziasm. Studioul a decis să continue jocul și să păstreze bugurile și glichurile care fac jocul amuzant.

Jocul a fost primit cu recenzii mixte; unii critici au apreciat titlul pentru umorul și interfața sandbox cu care se poate experimenta, în timp ce alții au criticat dependența jocului de rețelele de socializare pentru a populariza ceea ce altfel ar fi fost un proiect simplu și cu buguri.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
30 aprilie:
SN 1006

Alte aniversări: 29 aprilie30 aprilie1 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.