Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
„3 Words” este un cântec al interpretei britanice Cheryl Cole, realizat în colaborare cu will.i.am. Compoziția a fost produsă de will.i.am și inclusă pe albumul de debut al lui Cole, 3 Words, fiind lansată drept cel de-al doilea single al materialului în Irlanda și Regatul Unit și primul în Australia și Italia.

Materialul promoțional adiacent piesei a fost regizat de Vincent Haycock și a avut premiera la finele lunii noiembrie a anului 2009, în timp ce compoziția a fost difuzată de posturile de radio începând cu data de 13 octombrie 2009. Cântecul a fost interpretat în premieră în timpul spectacolului dedicat artistei, Cheryl Cole's Night In, unde a fost acompaniată pe scenă de colaboratorul său, will.i.am. Piesa a fost apreciată într-un mod pozitiv de critica de specialitate, fiind descrisă drept „întunecată, stranie și rece”, ce „construiește ușor un climat trepidant și molipsitor”. De asemenea, The Observer a catalogat compoziția ca fiind „o piesă de dragoste inteligentă și sofisticată care face aluzie la ce ar fi putut fi acest album”.

Cântecul a devenit cel de-al treilea șlagăr de top 5 în Regatul Unit din cariera independentă a lui Cole — după „Heartbreaker” și „Fight for This Love” — ocupând locul al patrulea în UK Singles Chart. În Italia a devenit primul single din întreaga cariera a artistei ce reușește să intre în ierarhia națională, în timp ce în Australia a devenit prima intrare în top 10 a lui Cole și prima intrare în lista din această țară de la șlagărul Girls Aloud din anul 2005, „Biology”.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
29 mai:
Intrarea lui Mehmet al II-lea în Constantinopol

Alte aniversări: 28 mai29 mai30 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.