Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Versiunea pentru tipărire nu mai este suportată și poate avea erori de randare. Vă rugăm să vă actualizați bookmarkurile browserului și să folosiți funcția implicită de tipărire a browserului.
Articole de calitate
Conținut recomandat
„She Makes Me Wanna” este un cântec al formației britanice JLS. Piesa reprezintă o colaborare cu interpreta americană Dev și este inclusă pe cel de-al treilea album de studio al grupului muzical, Jukebox. Înregistrarea a avut premiera la posturile de radio din Regatul Unit pe data de 25 mai 2011, fiind comercializată începând cu data de 24 iulie 2011.

Compoziția s-a bucurat de o amplă campanie de promovare pe teritoriul Irlandei și Regatului Unit, care s-a materializat printr-o serie de interpretări live, dar și prin filmarea unui videoclip adiacent. Scurtmetrajul, regizat de Colin Tilley, a avut premiera pe data de 8 iulie 2011, fiind filmat Miami, Florida, Statele Unite ale Americii în prima jumătate a aceluiași an. Cântecul a fost interpretat în emisiuni precum Daybreak, Lee Mack's All Star Cast, Red or Black? sau This Morning. Percepția asupra compoziției a fost una majoritar pozitivă, fiind notate o serie de asemănări între „She Makes Me Wanna” și înregistrări precum „On the Floor” (Jennifer Lopez) sau „Till the World Ends” (Britney Spears). Piesa a mai fost aclamată și pentru potențialul său de a se bucura de succes comercial, în timp ce includerea lui Dev a fost remarcată și felicitată de critici.

Cântecul s-a bucurat de succes comercial, ocupând locul secund în Irlanda și prima poziție într-o serie de ierarhii britanice, printre care și cea oficială — UK Singles Chart. „She Makes Me Wanna” s-a vândut în peste 98.000 de exemplare pe teritoriul Regatului Unit în prima săptămână de disponibilitate, devenind cel de-al cincilea single JLS ce câștigă această clasare. Vânzările inițiale au ajutat compoziția să ocupe prima poziție și în ierarhiile digitale de la nivel european, dar și treapta cu numărul douăzeci și doi la nivel global.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
25 aprilie:
Coperta primei ediții a romanului „Robinson Crusoe”

Alte aniversări: 24 aprilie25 aprilie26 aprilie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.